Presenetil me je izpit za čoln Nova Gorica, saj nisem vedela, da to obstaja tukaj

Po dolgem razmisleku sem se vseeno odločila, da bo izpit za čoln Nova Gorica najboljša izbira lokacije, da naredim izpit. Mislila sem, da mi bo bolj ustrezalo, da naredim to nekje na obali, ampak sem ugotovila, da bom en teden manj na morju čez glavno sezono. Vseeno bi pa rada na morju bila na dopust kakor pa, da delam kakšen izpit. Če bi bilo tako, kot je bilo mišljeno in bi bila na morju en mesec, potem sploh ne bi bilo nobenega problema. Tako, bom pa na morju dva tedna sedaj in potem šele septembra. 

Zaradi tega sem se odločil, da bo izpit za čoln Nova Gorica lokacija, kjer bom naredila izpit in bom na morju samo uživala. Ta podatek ozirom možnost se mi je v resnici čisto slučajno pripeljala na pot, ko sem iskala možnosti za tečaje. Niti nisem vedela, da je to tukaj blizu nas sploh možno. Videti pa je, da se je to na novo odprlo, ker prej tega nikoli nisem opazil. Je pa res, da tega niti nikoli prej nisem potrebovala. Čisto možno bi bilo, da to prej, ni obstajalo. Sicer ne vem, zakaj ne bi, saj so ljudje, ki kupujejo čolne in se morajo naučiti voziti čoln povsod, kar pomeni, da so tudi tukaj. Tako, da še dobro, da izpit za čoln Nova Gorica tudi obstaja, ker mi je, naredi zelo veliko uslugo. Res me je skrbelo, da bom le en teden lahko uživala na morju v glavni sezoni. To bi bilo res škoda saj, bi potem ves moj dopust minil koat, da ga niti ne bi bilo. 

Naredila sem kar takoj prijavo na izpit za čoln Nova Gorica, da se ne bi zgodilo kakšno presenečenje s prezasedenostjo, ker bi to pomenilo, da bi vseeno morala delati izpit na obali. In tako je bilo vse okoli tega, da bo izpit za čoln Nova Gorica prišel zelo prav ta trenutek, urejeno. 

Presenetil me je izpit za čoln Nova Gorica, saj nisem vedela, da to obstaja tukaj