Prijateljica, ki je lasersko odstranjevanje dlak uporabila na hrbtu

Zadnjič sem se pogovarjala s prijateljico, ki ne živi več v Slovenij in je pred kratkim šla na lasersko odstranjevanje dlak na hrbtu. Včasih je hodila h kozmetičarki, da ji je to depilirala. Niti predstavljati si nočem, koliko dela in nevšečnosti je to vedno potegnilo za seboj, še manj pa, kako pogosto je moral to delati. 

Za take primere sem še najbolj vesela, da se je pojavila možnost za lasersko odstranjevanje dlak, ker si niti nočem predstavljati, kako je, ko moraš vsak mesec na depiliranje, da si videti normalen človek. Ženska s poraščenim hrbtom zagotovo ni nekaj privlačnega in prepričana sem, da bi imela zelo velike težave, če ne bi delala kaj na tem. V resnici je bila zelo lepa in imela je izjemno postavo. Imela je tudi zelo lepe in goste lase. Tako, da ji je hrbet delal res veliko krivico. 

Takoj, ko se lasersko odstranjevanje dlak pojavilo, se je odločila za to, ker je rekla, da ima dovolj tega, saj odkar pomni hodi na depiliranje in res ne more več. Sem ter tja si je dovolila, da je bil njen hrbet poraščen, če ni imela fanta in se ni ukvarjala s tem, da bi ga imela. Ampak to je bilo po navadi pozimi. Kadarkoli je bilo poletje, pa se je vedno morala ukvarjati s tem, da si je hrbet depilirala. 

Sedaj je menda že skoraj dve leti, odkar ji je lasersko odstranjevanje dlak rešilo to nevšečnost. Morala je kar na precej ponovitev, saj je imela veliko dlak z zelo močnimi koreninami. Sedaj naj bi imela zadnji obisk, ki naj bi vse odstranil, Lahko, da se bo, čez kakšno leto še kaj ponovilo, ampak je zelo malo verjetnosti. Vsekakor pa pravi, da je bila najbolj vesela prvo poletje, ko ji celo poletje ni bilo treba razmišljati o depiliranju, saj ji je lasersko odstranjevanje dlak to omogočilo. 

Prijateljica, ki je lasersko odstranjevanje dlak uporabila na hrbtu